BETALEN EN VERZENDEN


Betalen

Betalen kan op twee manieren: via IDEAL en via bankoverschrijving. Gebruik voor bankoverschrijving IBAN: NL43INGB0007351749 t.n.v. By CM onder vermelding van het factuurnummer.

 

Verzenden

Wij streven ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. In principe geldt dat een bestelling geplaatst op werkdagen voor 14:00 uur, dezelfde dag nog wordt verzonden. 

 

Verzendkosten

Onze producten worden verzonden met PostNL. Het standaard tarief bedraagt € 3,95 voor brievenbuspost en €6,50 voor pakketpost. Verzending per envelop binnen Nederland bedraagt €1,50. Verzending naar België als brievenbuspost bedraagt € 7,00, Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 40 binnen Nederland. 

Afhalen (op afspraak)

Naast verzenden is er de mogelijkheid om je bestelling op te halen. Dit kan in zowel Hoogvliet Rotterdam als Vlaardingen. Selecteer 'Afhalen in Hoogvliet Rdam' bij de verzendmethode. Liever afhalen in Vlaardingen? Geef dit dan aan in de allerlaatste stap (4/4) in het Opmerkingen-vak. Afhalen is op afspraak. Na de bestelling nemen wij contact met je op om een afspraak te maken om jouw bestelling af te halen. 

 


Heb je vragen over het verzenden van je bestelling neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier, per mail of via Facebook of Instagram.