OVER ONS


Even voorstellen!

Wie zit er nou eigenlijk achter vriendjesboekjes.nl?

Dat zijn wij: Cynthia (links) en Marleen (rechts).

We go way back! We kennen elkaar nu al zo'n 15 jaar en hebben samen Toerisme & Recreatie gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool in Breda (nu Breda University of Applied Sciences). 

We zijn altijd vriendinnetjes gebleven en hadden allebei de droom om iets voor onszelf te beginnen. Die droom begon toen we kinderen kregen. Beide zijn we moeder van een peuter en een baby. De peuters zijn ook degene die dit idee bij ons teweeg hebben gebracht.

Door hen kwamen meerdere vriendenboekjes langs van vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt en de opvang. Heel leuk! Probleem bij het invullen alleen: veel vragen zijn helemaal niet van toepassing. "Wat is je lievelingsvak op school?" bijvoorbeeld. Lastig antwoorden als je nog niet naar school gaat.  

Dit bracht ons op het idee van een vriendenboekje speciaal voor peuters en kleuters! Met leuke pagina's die samen met papa en mama ingevuld kunnen worden. Daarbij is het ook nog eens een leuke bezigheid voor je kindje.

Het boekje heeft bij deze creatieve mama's nog veel meer teweeg gebracht. We zitten nog vol met andere ideeën, dus we hopen jullie hier nog vaker terug te zien!

Liefs,
Cynthia & Marleen